Sukuseura 2011

Tietoja tästä sivustosta

Virkki-sukuseuran kotisivut on tehty käyttäen vapaata ja ilmaista Joomla! sisällönhallintajärjestelmää. Tavoitteena on ollut tuottaa tehokkaat, tyylikkäät ja helposti päivitettävät web-sivut. Sivusto on pääosin rakennettu syyskuun 2011 ensimmäisen viikon aikana. Päivitän uutisiin, kun sivustolle tulee muutoksia.

Sisältö on syötetty selaimella suoraan Joomla-ohjelmistoon, joka tallettaa sivut ohjelmiston käyttämään MySQL-tietokantaan. Sivut perustuvat muokkaamaani beez2-sivupohjaan. Olen editoinut siihen kuuluvia logoja sivustomme tarpeisiin. Sivujen asiasisältö on suurimmalta osin ollut jo olemassa, perustuen Tuula Niemisen keräämään aineistoon.

Olen asentanut Joomlan käyttöliittymän suomennoksen, jonka voi ladata Joomalaportal-fi -palvelusta. Joomlaportal.fi on virallinen Joomla! käännöskumppani. Olen korjannut suomennoksesta pari kohtaa, jotka olivat mielestäni huonosti valittuja.

virkki.info -domainin eli verkkotoiminimen on lahjoittanut ProKarelia-yhdistys. ProKarelia on useamman vuoden ajan sponsoroinut KareliaPort-palvelun kautta karjalaisille yhteisöille ja yksityishenkilöille ilmaisen domainin ja sen ylläpidon.

Ohjelmistoon on asennettu SmartFormer-laajennus, jolla on toteutettu yhteystietojen päivitys- tai sukuseurasta irtisanoutumislomake.

Sivuilla esiintyvät kuvat on joko ladattu netistä tai luotu käyttäen Gimp-kuvankäsittelyohjelmaa. Oikeus käyttää kuvia sivustollamme (copyright) on pyritty tarkistamaan. Kuva-albumissa näkyvät kuvat on saatu sukuseuran jäseniltä ja he ovat myöntäneet oikeuden jakaa kuvia sukuseuran Internet-sivujen kautta.

Käyttäjätietokanta on luotu sitä varten, että voimme hajauttaa sivujen ylläpitoa useammalle vastuulliselle. Nyt kaikki kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä linkkejä linkkisivulle. Tarkoitus on myös mahdollistaa uutisten kirjoittaminen tai korjaaminen. Käyttäjän tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä käyttäjän tietoja luovuteta tai muutoin käytetä suoramarkkinointia varten. Sukuseura voi kuitenkin lähettää uutiskirjeitä rekisteröityneille käyttäjille.

Pakolliset tiedot:

  • Nimi
  • Käyttäjätunnus
  • Sähköpostiosoite
  • Salasana

Vapaehtoiset tiedot:

  • Kotisivu
  • Osoite


Tietolähteet
Jäsenen oma ilmoitus tai sähköinen rekisteröityminen. Kieltoasioissa rekisteröity voi olla yhteydessä sivuston ylläpitäjään tai sukuseuran sukuneuvoston jäseniin. Pyydettäessä kaikki yhteystiedot poistetaan seuran jäsenrekisteristä.

Tietojen säännönmukainen luovuttaminen

Käyttäjän henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterin suojaaminen

Kaikki rekisterin tiedot säilytetään luottamuksellisena ja suojataan asiallisesti. Rekisterin käytön kaikissa vaiheissa pyritään suurimpaan mahdolliseen tietoturvallisuuteen.


Virkki-sukuseura ei ota vastuuta niiden sivujen sisällöstä ja aineistosta, joihin Virkki-sukuseura ry WWW-sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Virkki-sukuseuran toimesta. Sivuston sisältö on suojattu sukuseuran copyright -tunnuksella. Jos haluat julkaista tai lainata sivuilla olevaa materiaalia, se todennäköisesti onnistuu, mutta ole ensin yhteydessä sivujen ylläpitoon.

Virkki-sukuseura ry
Topi Virkki
Puh. 040 581 1136
http://www.virkki.info/